ONG in mijlocul comunitatii locale

 

poze NIKON 017

PENTRU SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ este un proiect derulat de asociaţia noastră, atât singură cât şi în parteneriat cu primării din zonă sau actori economici locali implicaţi în promovarea unui stil sănătos de viaţă. Proiectul are ca scop informarea populaţiei cu privire la riscurile de sănătate la care este expusă şi prevenirea accidentelor generate de expunerea la medii extreme. Astfel, periodic, voluntari ai asociaţiei, cu pregătire medicală, îşi petrec ore bune în mijlocul comunităţii, în aglomeraţii urbane sau în cadrul aglomeraţiilor provocate cu prilejul manifestărilor culturale în aer liber şi măsoară, gratuit, tensiunea arterială şi glicemia doritorilor, oferă soluţii pentru redobândirea confortului fizic, acolo unde este necesar şi posibil.

sesiuni de cominicare

SESIUNILE DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE reprezintă, de asemenea, un punct de interes pentru asciaţia noastră. În cadrul acestor sesiuni, specialişti în domeniile medical şi farmaceutic, dar şi elevi ai ŞCOLII POSTLICEALE LOUIS PASTEUR, prezintă materiale de interes public şi profesional. Participările la aceste sesiuni de comunicare reprezintă un indicator al efectului activităţilor de sensibilizare a actorilor locali, cu privire la problemele de sănătate ale populaţiei.

DSCN1740

DONAŢII DE ECHIPAMENTE ŞI MATERIALE MEDICALE

Datorită colaborării instituţiei noastre cu diverse organizaţii nonprofit din străinătate, în decursul timpului, am avut posibilitatea să donăm, în repetate rânduri, echipamente medicale sau materiale medicale pentru spitalele din zonă, dar şi medicamente generice cetăţenilor aflaţi în nevoie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email
Facebook