SCOALA POSTLICEALA LOUIS PASTEUR CAMPINA

 

ŞCOALA POSTLICEALĂ LOUIS PASTEUR este una dintre cele mai importante instituţii de învăţământ postliceal, cu peste 300 de elevi ce urmează cursurile specializarilor ASISTENT MEDICAL GENERALIST şi ASISTENT MEDICAL DE FARMACIE

INSCRIERI 2020

 

TRADIŢIE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL SANITAR POSTLICEAL

 

Procedură descriere activitate

Grafic de desfășurare a activităților

ŞCOALA POSTLICEALĂ LOUIS PASTEUR îşi deschide porţile în anul şcolar 2023 – 2024 cu o experienţă de peste 25 ani în învăţământul postliceal. În fiecare vară, aproximativ 100 de elevi termină cursurile cu rezultate bune şi foarte bune, aducând prestigiu şcolii noastre. Rezultatele lor sunt oglinda muncii depuse de corpul didactic şi administrativ, dar şi al formării conştiinţei de viitor profesionist, cu o mare dorinţă de dezvoltare profesională.

În fiecare toamnă, absolvenţilor le iau locul noii veniţi, “bobocii”, care încep să cunoască o nouă formă de învăţământ, bazată pe respect reciproc, seriozitate şi profesionalism, care să garanteze o formare profesională la standarde Europene.

Amus-11

Experienţa noastră ne-a învăţat că respectul pentru elev şi pentru actul educaţional şi de formare profesională reprezintă cheia succesului în dezvoltarea unei tradiţii respectate la nivelul comunităţii. Ne dorim ca orice curs, în cadrul şcolii noastre, să fie unul deosebit, special, şi  să reprezinte un plus de valoare profesională şi umană pentru elev.

Corpul profesoral este format din cadre didactice cu experienţă, care, pe lângă activitatea didactică, desfăşoară activităţi specifice domeniului de activitate.  Astfel, elevii noştri au un mare avantaj: beneficiază atât de experienţa didactică, cât şi de experienţa de medici, asistenţi medicali, farmacişti sau profesionişti în diverse domenii, a profesorilor.

Realităţile profesionale şi formarea elevilor sunt asigurate prin implicarea acestora în mediile profesionale, prin intermediul stagiilor de pregătire practică în instituţii de profil, sub îndrumarea instructorilor cu o mare experienţă în domeniu.

ŞCOALA POSTLICEALĂ LOUIS PASTEUR CÂMPINA a făcut din toate acestea o tradiţie precum şi din respectul pentru actul de educaţie şi formare profesională.

EDUCAŢIE MODERNĂ CU METODE MODERNE

poze NIKON 021SCOALA POSTLICEALA LOUIS PASTEUR beneficiază de o bază materială proprie

 

 modernă, de spaţii de învăţământ amenajate şi dotate special pentru învăţământul medical şi de profil. De asemenea, beneficiază de cabinet şi laboratoare de specialitate, dar şi de laborator de informatică şi de bibliotecă.

În cadrul şcolii se pune accent, din ce în ce mai mult, pe aplicatii interactive de p

redare, pe folosirea mijloacelor moderne de transmitere a cunoştinţelor: filme, proiecţii, demonstraţii interactive, etc.


poze NIKON 016

În cadrul şcolii, pentru a asigura adaptarea la mediul şcolar, funcţionează şi un cabinet de consultanţă şi de consiliere profesională şi vocaţională. 

CONSULTATI OFERTA EDUCATIONALA A SCOLII

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email
Facebook