AMUS – 15 ANI DE SOCIETATE CIVILA

CONCORDIA CIVIUM MURUS URBIUM

Pe 20 Ianuarie 2014 Asociatia Mutuala Amus France Roumanie a implinit 15 ani. Cu aceasta ocazie, am organizat o gala a societatii civile, pentru a demonstra faptul ca, la nivel local, societatea civila are un cuvant de spus si, mai mult, prin intermediul asociatiei AMUS a contribuit la o relationare armonioasa a structurilor implicate in viata comunitatii.

medalie 15 ani

Dupa 15 ani de activitate, am ajuns la concluzia, impreuna cu actorii vietii sociale , culturale, administrative si politice din Campina, ca asociatia noastra a gasit o formula de succes: structura asociativa este suportul si liantul intre structura educativa si societate, iar structura educativa, in speta SCOALA POSTLICEALA LOUIS PASTEUR, beneficiaza de implicarea, in cat mai multe domenii ale comunitatii locale, a structurii nonguvernamentale.

Managementul asociatiei, dublat cu succes de un management scolar performant, a insistat in dezvoltarea de relatii institutionale la nivel local si nu numai, in beneficiul elevilor, prin promovarea calitatii in formarea de competente, dar si prin promovarea unei imagini noi a absolventului, capabil, implicat, responsabil si in special integrat din punct de vedere social, cu o mare dorinta de autodezvoltare si cu potential ridicat.

DSCN2261

Manifestarea desfasurata sub egida „CONCORDIA CIVIUM MURUS URBIUM” <Consensul intre cetateni reprezinta forta comunitatii> s-a bucurat de o larga participare din partea actorilor implicati in viata comunitatii. Au fost prezenti membrii fondatori, reprezentanti ai administratiei publice locale, d-nul Horia Laurentiu Tiseanu, primarul municipiului Campina, d-nul Ion Dragomir, viceprimarul municipiului, primarii in ale caror mandate asociatia si-a derulat activitatea, avand o foarte buna colaborare, presedintii comisiilor de cultura din cadrul administratiei publice locale, pe parcursul celor 15 ani de activitate, cat si reprezentantii zonali in parlamentul Romaniei, domnul deputat Virgil Guran si domnul senator Georgica Severin profesori, colaboratori, elevi.

Membrii fondatori si colaboratorii au fost decorati cu insigne si medalii, asociatia acordand tuturor participantilor diplome. Deasemenea au fost decernate trofee si plachete colaboratorilor care au demonstrat o extraordinara implicare in viata societatii civile, cu rezultate remarcabile.

Cu ocazia galei, AMUS a editat un numar pilot al publicatiei proprii, in care colaboratori ai asociatiei au publicat mici articole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow by Email
Facebook